۱۴۰۳/۲/۱۵
1400/10/07
با حکم وزیر بهداشت؛
وزیر بهداشت در حکمی، دکتر علیرضا رحیم نیا، مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت را به عنوان دبیر کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم منصوب کرد.

به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علیرضا رحیم نیا

مدیر کل محترم دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات

حفظ و صیانت از حقوق مردم، افزایش پاسخگویی، مسئولیت پذیری و جلب اعتماد عمومی و کاهش فساد اداری، نشانه اصلی نظام اداری بهره ور می باشد که مورد تاکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در قالب سیاست های کلی نظام اداری قرار گرفته و اهمیت این موضوع با ابلاغ نقشه راه اصلاح نظام اداری توسط رئیس جمهور محترم طی تصویب نامه شورای عالی اداری به شماره 560/93/206 مورخ 1393/1/20 نیز مورد تاکید می باشد.

لذا به استناد بخشنامه شماره 13472/93/200 مورخ 1393/7/10 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و نظر به تخصص، تعهد و تجارب گرانقدر جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان " دبیر کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم" منصوب می شوید.

انتظار می رود با بهره­گیری از تخصص و تجارب خود و دانش و مهارت نیروهای توانمند در امور مشروحه زیر اهتمام لازم را بعمل آورید:

- برگزاری جلسات کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم

- برنامه ریزی و اجرای حقوق شهروندی در نظام سلامت

- تهیه برنامه عملیاتی صیانت از حقوق مردم شامل اهداف، سیاستها ، اقدامات و غیره

- بازنگری قوانین و مقررات در جهت تثبیت حقوق شهروندی و پاسخگویی دستگاه و تشویق و تنبیه

- راهبری و نظارت بر استقرار برنامه صیانت از حقوق مردم

- تدوین برنامه سنجش و اندازگیری میزان رضایتمندی مردم از نحوه ارایه خدمات و تکریم ارباب رجوع

- تنظیم برنامه اجرایی ارتقای سلامت و مبارزه با فساد اداری و راهبری استقرار آن

- بازنگری در قوانین و مقررات با رویکرد پیشگیری ، بازدارندگی و برخورد قاطع با متخلفان

- تدوین شاخص های سلامت و سنجش و پایش میزان سلامت و فساد اداری

- راهبری استقرار فرهنگ سازمانی و نظارت و سنجش تحقق میزان آن

- تهیه گزارشات دوره ای از اقدامات صورت گرفته و ارسال آن به دبیرخانه شورای راهبری توسعه مدیریت

امید است با اتکال به خداوند متعال با انجام شایسته وظایف در ایجاد تحولی بنیادین در برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موفق و سرافراز باشید.