اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
۱۴۰۳/۲/۷
1399/08/18
از سوی معاون درمان وزارت بهداشت؛
دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نحوه استفاده از روش درمانی هموپرفیوژن در بیماران کووید 19 را به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

به گزارش وبدا، در این بخشنامه تاکید شده است: استفاده از روش درمانی هموپرفیوژن در بیماران کووید 19، صرفا در مراکزی ارائه شود که بعنوان طرح پژوهشی مقایسه ای با گزارش ماهانه مرگ ومیر و اثر بخشی با تایید پروپوزال توسط معاونت پژوهشی آن دانشگاه و با تایید معاونت درمان وزارت بهداشت باشد.

در ادامه این بخشنامه تاکید شده است: انجام این اقدام بر اساس تایید فوق تخصص کلیه و متخصص عفونی وفوق تخصص ریه یا فوق تخصص مراقبت های ویژه (هر سه نفر)باشد و توصیه می شود در خارج از ضوابط فوق این اقدام درمانی صورت نپذیرد.

رئیس محترم دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ...(بخشنامه سراسری)
موضوع: همو پرفیوژن در بیماران کووید 19

با سلام واحترام
ضمن عرض تبریک عید پیش رو و خدا قوت در برخورد سخت کوشانه با ویروس کرونا به استحضار میرساند، استفاده از روش درمانی هموپرفیوژن در بیماران کووید 19، صرفا در مراکزی ارائه گردد که واجد شرایط ذیل باشند:
3- بعنوان طرح پژوهشی مقایسه ای با گزارش ماهانه مرگ ومیر واثر بخشی با تایید پروپوزال توسط معاونت محترم پژوهش آن دانشگاه وبا تایید معاونت درمان وزارت باشد.
4- انجام این اقدام بر اساس تایید فوق تخصص کلیه ومتخصص عفونی وفوق تخصص ریه یا فوق تخصص مراقبت های ویژه (هر سه نفر)باشد.
توصیه می گردد در خارج از ضوابط فوق این اقدام درمانی صورت نپذیرد.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.