۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1399/05/12 /Dorsapax/Data/Sub_83/File/2017332101641bazresi3cccccccccccccc.jpg
تشكيل جلسه كارگروه سلامت اداري با حضور بازرس كل استان
سومين جلسه سلامت اداري با حضور رياست دانشگاه ، اعضاي كارگروه ، بازرس كل استان و معاون ايشان در سالن جلسات دفتر رياست تشكيل شد. در اين جلسه رئيس دانشگاه به وظايف متعدد و متنوع دانشگاه علوم پزشكي در ارتباط با طيف گسترده اي از افراد جامعه و گستره وسيع اجتماعي، آكادميك بودن غالب كاركنان دانشگاه و بعضا" عدم آشنايي با قوانين و مقررات اداري و گره خوردن مطالبات مردم با مطالبات سياسي و نمايندگان و شوراها اشاره كردند و اظهار داشتند گاهي بر اساس فشارهاي سياسي قوانين به درستي اجرا نمي شود و فداي مصلحت مي گردد در اين موارد نيازمند مشورت از سوي دستگاه هاي نظارتي هستيم. سپس مدير بازرسي گزارشي از عملكرد كميته سلامت اداري و مديريت بازرسي و نتايج ارزيابي سالانه و برنامه مشترك عملياتي در سال هاي گذشته ارائه نمودند. در ادامه مديران دانشگاه به بيان دغدغه هاي كاري خود در حوزه مربوط پرداختند و در انتها بازرس كل استان ضمن اظهار مسرت از برگزاري جلسه و تقدير از عملكرد مطلوب كميته سلامت اداري، به دغدغه هاي مديران پاسخ دادند و درخصوص تداوم اين قبيل جلسات ابراز اميدواري كردند.