۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
1398/08/20 /Dorsapax/Data/Sub_83/File/diyabet2.jpg
اعلام روزشمار هفته ملي ديابت
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: روزشمار هفته ملي ديابت اعلام شد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: هفته ملي ديابت از 18 تا 24 آبان با شعار " از خانواده‌تان محافظت كنيد" برگزار مي‌شود.
وي تصريح كرد: شنبه 18 آبان با عنوان: ديابت، رسانه و خانواده، و يكشنبه 19 آبان باعنوان ديابت، آموزش و خانواده معرفي شده است.
به گفته وي، ديابت، سازمان‌هاي مردم‌نهاد و خانواده عنوان روز دوشنبه 20 آبان و ديابت، تغذيه و خانواده عنوان روز سه‌شنبه 21 آبان مي باشد.
درخشان افزود: براي روزهاي چهارشنبه 22 آبان و پنج‌شنبه 23 آبان به ترتيب عناوين ديابت، خودمراقبتي و خانواده و ديابت، مشاركت‌هاي محلي و خانواده انتخاب شده است.
مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: ديابت، فعاليت بدني و خانواده نيز عنوان روز جمعه 24 آبان ، آخرين روز از هفته ملي ديابت است