۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت
1397/05/27 /Dorsapax/Data/Sub_83/File/galase5.jpg
برگزاري جلسه پايش عملكرد دانشگاه در حوزه صيانت از حقوق شهروندي، عفاف و حجاب و ميز خدمت
در راستاي ابلاغ برنامه زمان بندي بازديد ستاد بازرسي صيانت استانداري از دستگاه هاي اجرايي، جلسه پايش عملكرد دانشگاه در سال 96 در حوزه صيانت از حقوق شهروندي ، عفاف و حجاب و ميز خدمت در تاريخ 24/5/97 ساعت 9:30 با حضور رياست و اعضاء محترم كارگروه صيانت از حقوق شهروندي در سالن جلسات دفتر رياست برگزار گرديد. در اين جلسه آقاي رستار -دبير كارگروه- با مرور اسناد بالادستي مربوط، به لزوم برنامه ريزي بر مبناي دستورالعمل هاي ابلاغي و خودداري از اعمال سليقه هاي شخصي در اجراي آنها تاكيد نمودند سپس اعضاي كارگروه به بيان عملكرد حوزه خود در محورهاي فوق الذكر پرداختند و در خصوص چالش هاي موجود دراين زمينه بحث و تبادل نظر به عمل آمد.