۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1397/03/13 /Dorsapax/Data/Sub_83/File/IMG_20180530_094201.tif
برگزاري جلسه صيانت از حقوق شهروندي
اولين جلسه كارگروه صيانت از حقوق شهروندي در سال جاري در روز چهارشنبه مورخ 9 / 3 / 97 ساعت 9 با حضور اعضاء در دفتر رياست محترم دانشگاه تشكيل شد. در ابتداي جلسه آقاي رستار مشاور محترم رئيس دانشگاه و مدير بازرسي، ضمن تبريك ميلاد امام حسن (ع) و آرزوي قبولي طاعات همكاران، در خصوص پيگيري اجراي تصويب نامه صيانت از حقوق شهروندي، كارگروه هاي مربوطه و نيز مفاد دستوالعمل ميز خدمت و ضرورت راه اندازي هر چه سريع تر ميز خدمت فيزيكي مطالبي را بيان فرمودند، سپس هريك از حاضرين به طرح پيشنهاد ها و ديدگاه هاي خود پرداختند و در خصوص چالش هاي موجود در اين زمينه بحث و تبادل نظر به عمل آمد. در ادامه آقاي دكتر خالدي فر رئيس محترم دانشگاه بر موارد ذيل تاكيد كردند :
- ميز خدمت بر اساس نياز سيستم و تعديل و طبقه بندي خدمات راه اندازي گردد
- كليه معاونين دستورالعمل ميز خدمت را مطالعه و در جلسه بعدي هيات رئيسه موضوع مطرح گردد
- سعي شود كليه فرايندهاي دانشگاه به سمت الكترونيكي شدن پيش برده شود
- جهت راه اندازي ميز خدمت از كارشناس مطلع و مسلط به آئين نامه ها و در عين حال مودب استفاده شود
 در انتها جلسه با ذكر صلوات پايان يافت.
تعداد بازدید: 93